Inspiratie Halloween kostuum

Het is alweer bijna Halloween, een leuke feestdag voor de frisse herfstperiode. Dit betekent dat er weer leuke Halloween outfits gekocht gaan worden. Je hebt genoeg keuze als het om Halloween kostuums gaat. Weet jij nog niet wat je precies wilt gaan dragen voor Halloween? Dat is geen probleem, wij helpen jou om deze moeilijke beslissing te maken. Wij geven een aantal voorbeelden die jij misschien wel tof zou vinden!

Allereerst, wat is Halloween nou precies?

Halloween begon officieel in 1950 in Groot-Brittannië. In die tijd waren veel mensen uit Groot-Brittannië verhuisd naar de verenigde staten en verspreidde deze feestdag zich razendsnel door het land. Waar kinderen zich verkleden voor trick or threat en de straten worden versierd met enge versieringen, tot aan volwassenen met een Halloween kostuum. Sinds het einde van de 20e eeuw is het dus ook bij volwassenen en jongeren populairder geworden en ook in Nederland wordt het ieder jaar steeds populairder! Volwassenen en jongeren gaan vak in een Halloween kostuum naar bijvoorbeeld een Halloween feestje. Welke activiteiten er ook worden ondernemen tijdens Halloween, zonder een Halloween kostuum is het feest zeker niet compleet.

Top 5 Halloween kostuum inspiraties

1. Harry potter Halloween kostuum

In een Harry Potter Halloween kostuum word je zeker gezien. Het is een mooi en iconisch kostuum dat prima door alle doelgroepen gedragen kan worden. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen deze Halloween kostuum prima hebben. De Harry Potter verhaallijnen zijn één van de bekendste in de wereld, bijna iedereen kent het wel. Er zijn namelijk 8 films over gemaakt en maar liefst 7 boeken over geschreven. Ga dus verkleed als een tovenaar van Zweinstein en veras anderen met je superleuke Halloween kostuum. Een Harry Potter outfit bestaat uit een tovermantel, sjaal, stropdas, witte blouse, bril, heksenhoed en toverstaf.

2. Zombie Halloween kostuum

Zombie Halloween kostuum zijn onmisbaar tijdens Halloween. Ben jij een fan van de Walking dead of World Wat Z? Dan is een zombie kostuum misschien wel wat voor jou! Deze kostuum zijn ontzettend populair tijdens Halloween en worden door veel mensen gedragen. Een leuke zombie Halloween kostuum creëren is heel eenvoudig. Hierbij kan je super vrij zijn in jouw keuzes en heb je geen specifieke kledingstukken voor nodig! Draag oude kleding en maak gaten in je kledingstukken en pas vervolgens kunstbloed toe voor extra realisme. Je kan het ook een extra thema geven, zoals een zombie pizzabezorger of zombie brandweerman.

3. Horror clown Halloween kostuum

Iedereen heeft wel een enge film gezien waarin een kwaadaardige horror clown de hoofdpersonage is. Maar Nederland heeft ook een bekende horror clown die elk jaar terug keert namelijk, Eddie van Walibi Fright Nights. Een Horror Clown Halloween kostuum is zeker een aanrader tijdens Halloween. Het is een geschikte thema voor alle doelgroepen. Een gemiddelde horror clown kostuum bestaat uit een clowns masker, een jumpsuit met smerige bloedvlekken erop of een clownspak. Daaronder draag je de bijbehorende clownsschoenen en je kan er eventueel ook een clownsstropdas bijvoegen. Met dit alles kan je mensen zeker bij mensen de schrik aanjagen, maar let wel op de waarden en normen!

4. Vampier Halloween kostuum

Voor zowel volwassen en kinderen heb je leuke keuzes aan vampier kostuums voor Halloween. Vampieren komen voort uit films of spannende verhalen. Vampieren zijn mythische wezens die op bloed leven. Zodra de zon onder gaat slagen zij hun slag naar levenden wezens met hun lange scherpe hoektanden. Wil jij tijdens Halloween ook een vampier worden? En weet je niet wat je precies moet dragen bij deze thema? Geen probleem, voor de heren is het leuk om een witte blouse met wat kunstbloed spetters te dragen. Met daaroverheen een zwarte vampieren cape en natuurlijk om niet te vergeten, scherpe vampieren kunsttanden! Voor de dames is het leuk om een klassieke vampieren jurkje te dragen met de bijbehorende vampieren kunsttanden. Met deze Halloween kostuum ben je zeker goed voorbereid voor Halloween.

5. Piraat Halloween kostuum

Ahai kapitein! Het schip mag weer uitvaren. Neem deel aan de bemanning en ga voor een piraten Halloween kostuum! Het is zeker prachtig om piraat te zijn. Jij kan als Jack Sparrow gaan of als Elisabeth Swann. Voor de dames heb je supermooie sexy piraten jurkjes, met ontzettend veel verschillende soorten keuzes aan jurkjes. Ook kan je kiezen voor een korset of toch liever een mantel. Bij de heren is het leuk om een overhemd met gilet te dragen. Met natuurlijk een bijbehorende piraten hoed en ooglap. Je zal er zeker goed uit gaan zien tijdens Halloween met jouw piraten kostuum.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends!

Meld je aan