Over ons

Welkom bij Stylehunterz.com. Wij zijn een Nederlandse zoekmachine en vergelijker die opgericht is in 2022. Door het toenemende aantal webshops in het land, blijven veel mensen maar bij een paar webshops hangen. Terwijl er heel veel aanbod is en ook voor veel lagere prijzen. Wij bieden een platform aan met een gebruiksvriendelijke en makkelijke overzicht voor verschillende artikelen. Wij bieden Damesmode, Herenmode, Accessoires en verschillende sales deals aan op onze site.

Volg ons!

Veiligheid & Betrouwbaarheid

Aangesloten webwinkels

Wij werken samen met verschillende webwinkels en webshops. Door de samenwerking met deze online winkelplatformen, kunnen wij u de laatste deals aanbieden op onze website.

Extra informatie stylehunterz

Wij zijn geen webshop en hebben geen eigen producten op voorraad. Wij focussen ons op het vergelijken van kleding en het aanbieden van de laatste deals van andere platformen. Je koopt de producten bij de online platform waarnaar je wordt verwezen, dus dit wordt niet rechtstreeks bij ons gedaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor jouw aankoop en de bijbehorende levering hiervan. Mocht je hierover een klacht hebben of contact willen opnemen over jou product, mail of bel dan naar de aanbieder waarvan je het product hebt gekocht. Producten kunnen ook niet worden geretourneerd bij ons. Wij beschikken niet over de bestel en betaalgegevens van een klant. Je betaald namelijk direct op de webshop van de aanbieder waar wij mee samenwerken. Wij slaan de informatie van de aankoop niet op in onze systemen.    

vragen of Klacht?

Voor eventuele vragen of klachten kunt u ons altijd mailen naar: stylehunterz@outlook.com. Ook raden wij aan om de FAQ te bekijken, onderaan de pagina.

Disclaimer

Stylehunterz.com geeft u toegang tot de website. Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze
informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken
volgens de regelingen van het dwingend recht. Bekijk onze volledige disclaimer.

Privacy

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van Stylehunterz.com is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy
welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken. Bekijk onze uitgebreide uitleg hierover op onze privacy policy pagina.

24/7 Bereikbaar

Interesse in een samenwerking?

◉ Wij zoeken altijd naar partners om mee samen te werken. Heeft u een eigen webshop? En heb je interesse om een samenwerking aan te gaan? Neem dan gerust contact met ons op. Stylehunterz zorgt er namelijk voor dat jou producten beter vindbaar worden, voor een groter publiek.

◉ Ook bieden wij de mogelijkheid aan om blogs van anderen op onze website te plaatsen. De blogs moeten kwalitatief in goede staat zijn om gepubliceerd te mogen worden en het moet te maken hebben met het thema van de site. Het plaatsen van blogs op andere websites brengt veel voordelen met zich mee.

◉ Stylehunterz is op zoek naar linkpartners! Wij kunnen samen links van onze site uitwisselen voor een betere vindbaarheid op de zoekmachines. Interesse? Neem dan contact met ons op. Je kan ons hiervoor mailen en dan bespreken wij samen de mogelijkheden om tot een samenwerking te komen.

◉ Voor informatie zie onze samenwerking pagina.

Contact

stylehunterz@outlook.com
Info@stylehunterz.com

     Amersfoort, Nederland

Faq

Wij willen op onze platform de goedkoopste en beste deals aantonen. Ook willen wij de optie bieden om de artikelen te vergelijken met elkaar.

Stylehunterz is geheel onafhankelijk en is niet in het bezig van een grotere frima. Wel werken wij samen met andere partijen om onze doelen te kunnen realiseren.

Door het toenemende aantal webshops en webwinkels, werken wij niet met alle partijen samen. Wij werken samen met partijen die behoefte hebben aan een samenwerking met ons.

Je kan ons altijd om advies vragen of een specifieke product. Let wel op! Wij kunnen niet op alle fronten deskundig advies leveren.

Wij vergelijken de beste deals. Wij beschikken niet over een eigen assortiment. Als je geïnteresseerd bent in een product, selecteer het product en je wordt doorverwezen naar de aanbieder. 

Je kan ons altijd mailen voor extra vragen. Wij proberen binnen twee werkdagen te antwoorden op jou mail.

Je drukt op het product waar je geïnteresseerd in bent. Vervolgens wordt je doorverwezen naar de webshop die het product aanbiedt en kan je het product aanschaffen.

Je kunt keurmerken, foto’s, technische informatie en recensies van elk product in onze platform bekijken. Nadat je het product hebt gekozen, kun je de verschillende verschillende winkels die hetzelfde product hebben, met elkaar vergelijken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends!

Meld je aan