Samenwerking

Interesse om partner te worden?

Wij zoeken altijd naar partners om mee samen te werken. Heb jij een eigen webshop? En heb je interesse om een samenwerking aan te gaan? Neem dan gerust contact met ons op. Stylehunterz zorgt er namelijk voor dat jou producten beter vindbaar worden, voor een groter publiek. Wij werken samen met affiliate organisaties. Adverteer jij al via een affiliate netwerk? Zo niet? Dan wordt het aangeraden om dit als eerste stap te doen. Als dit rond is, kun je ons mailen en dan kunnen wij samen bespreken voor de mogelijkheden als toekomstige partners. Wij kijken dan of jouw website voldoet aan onze eisen en of het aansluit met onze thema. Heeft u meer vragen over de affiliate netwerken? Kijk dan bij Daisycon of Awin voor meer informatie.   

Begin met bloggen op onze website!

Wij bieden de mogelijkheid aan om blogs van anderen op onze website te plaatsen. De blogs moeten kwalitatief in goede staat zijn om gepubliceerd te mogen worden en het moet te maken hebben met het thema van de site. Het plaatsen van blogs op andere websites brengt veel voordelen met zich mee. Je kan jou blog plaatsen op onze website en vervolgens jouw product daarmee promoten bij onze bezoekers. Maar je kan natuurlijk ook linkjes zetten in jouw blogpost om het vervolgens naar jou gewenste site door te linken. Je kan ons een mail sturen voor meer informatie.

Wordt linkpartner!

Wij kunnen samen links van onze site uitwisselen voor een betere vindbaarheid op de zoekmachines. Interesse? Neem dan contact met ons op. Je kan ons hiervoor mailen en dan bespreken wij samen de mogelijkheden om tot een samenwerking te komen.

Partners